Produkter
Visa fler sökresultat

Utforska våra liftar för ökad
komfort och effektivitet!

Vi är experter på liftar av alla märken, inklusive Genie, Zoomlion, Bravisool, Almac, Rutmann, Platform Basket och JLG. Vi har hög kunskap och erfarenhet inom försäljning och köp av liftar, och vi erbjuder också leasingalternativ för att möta dina individuella behov. Så kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lyften för ditt arbete!
Läs mer om leasing

Leasing

Mylift erbjuder en omfattande produktlinje av högkvalitativa liftar, vi gör det också lättare och mer ekonomiskt fördelaktigt genom vår förmånliga leasing.
Med Mylift behöver du inte längre oroa dig för finansiering – vi tar hand om allt det åt dig!

Vi förstår att investeringen i en ny eller begagnad lift kan vara en stor ekonomisk utmaning för många företag och organisationer. Men med vårt samarbete med de flesta finansbolagen kan vi erbjuda dig en snabb och trygg finansieringslösning. Vi har skapat starka relationer, som förstår våra produkter och deras värde, vilket gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga villkor och förmånliga räntesatser.

Att välja Mylift som din leverantör av liftar innebär inte bara att du får tillgång till säkra och pålitliga produkter, utan också att du kan dra nytta av vår expertis och vårt engagemang för att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Vårt team av erfarna specialister är dedikerade till att hjälpa dig genom hela processen – från att välja rätt lift till att säkerställa smidig och snabb finansiering.