Produkter
Visa fler sökresultat
Tillbehör

Falldämparlina Portwest FP25 med dubbel koppling

Produktspecifikation

Produktbeskrivning

Falldämparlina Portwest FP25 med dubbel koppling är en högkvalitativ säkerhetsutrustning som är utformad för att skydda användaren vid arbete på höga höjder. Denna falldämparlina är tillverkad av robusta och slitstarka material som säkerställer hållbarhet och pålitlighet i krävande arbetsmiljöer.

FP25-linan har en innovativ design med dubbla kopplingar som ger extra säkerhet och flexibilitet. De dubbla kopplingarna möjliggör anslutning till olika ankarpunkter samtidigt, vilket ger ökad rörelsefrihet och anpassningsförmåga för användaren. Detta gör att linan kan användas i olika arbetsförhållanden och ger en pålitlig och trygg arbetsupplevelse.

Falldämpningssystemet i linan är utformat för att absorbera och minska stötkrafterna vid ett fall. Detta minimerar risken för skador och ger en effektiv skyddsnivå för användaren. Linan är också utrustad med tydliga indikatorer som visar om den har utsatts för ett fall, vilket gör det enkelt att identifiera om den behöver bytas ut eller inspekteras.

Med Falldämparlina Portwest FP25 dubbel koppling kan du vara trygg och säker när du arbetar på höga höjder. Den uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och är ett pålitligt val för yrkesverksamma inom byggindustrin, underhåll och andra högriskmiljöer.

  • EN355 – Godkänd falldämpare
  • EN354 – Godkänd kopplingslina
  • Klickkrok som standard
  • Dubbla kopplingar
  • Flertal längder finns att beställa
  • Avsedd för att dämpa fallet

Intresseanmälan

Falldämparlina Portwest FP25 med dubbel koppling
Fyll i uppgifterna i formuläret nedan och tryck på knappen ”Skicka intresseanmälan”. Ni blir kontaktad inom kort av oss för att kunna slutföra er förfrågan.