Produkter
Visa fler sökresultat

Utbildningar på webben!

MyLift erbjuder en rad utbildningar genom vårt samarbete med AUSAB som levererar webbaserade kravutbildningar.

Liftutbildning

Det är enligt AFS 2006:6 krav på teoretiska och praktiska kunskaper, Dessa kunskaper säkerställer ni när ni genomgår någon av våra liftutbildningar. Giltighetstiden är 5år i enlighet med bransch kravet. Utöver teoretiska och praktiska kunskaper krävs även ett körtillstånd. Vi erbjuder nu även liftutbildning på polska med teorin på webben.

Liftutbildning grund kräver alltid ett praktiskt moment, Dessa hålls på depå eller på eran arbetsplats.

Fallskyddsutbildning (sele)

En personlig fallskyddsutrustning består av flera delar som kan kombineras eller användas separat. Den som använder fallskydd bör få utbildning i hur man ska använda, koppla och prova utrustningen före användning. Man ska även känna till riskerna med att använda utrustningen felaktigt och hur man sköter och underhåller den.

Säkra lyft

Arbetsgivaren ska se till att arbetstagare som använder lyft­anordningar eller lyftredskap har tillräckliga teoretiska och praktiska kunskaper för säker användning av utrustningen.

Kunskapskravet gäller alla användare, förare såväl som lastkopplare, signalmän etc.

Säkra lyft utbildningen är framförallt riktad mot lastkopplare och signalmän.

Allmän ställningsutbildning 2-9meter

Allmän ställnings utbildning 2-9m krävs för att uppföra eller bygga om en ställning. Läs mer om ställningar och vilka krav som ställs på arbetsmiljöverkets hemsida

Truckutbildning enl TLP10

Alla truckförare ska ha dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper för att få köra truck. Det vanligaste sättet att få de kunskaperna är att genomgå en truckförarutbildning. De större utbildningsföretagen har tillsammans med företrädare för arbetsmarknadens parter tagit fram gemensamma riktlinjer för truck­förares kunskaper och färdig­heter TLP, för truck­förar­utbildning.

Truckutbildning kräver alltid ett praktiskt moment, Dessa hålls på depå eller på eran arbetsplats.

Vi erbjuder även via AUSAB traditionella utbildningar som är lärarförledda i sin helhet. Ett urval av dessa utbildningar är:

Hittar du inte utbildningen som ni söker så tag kontakt med Arbetsutbildningar AB redan idag för mer information om våra utbildningar.