Produkter
Visa fler sökresultat

Maskiner för uthyrning

Hyra av liftar och andra höjdundervisningar är enkelt hos oss. Utforska vårt breda utbud och hitta den perfekta lösningen för ditt projekt eller evenemang.

Pelarliftar för uthyrning

Pelarliftar är en typ av lyftutrustning som är särskilt utformad för att ge tillgång till höga höjder i trånga och svåråtkomliga områden. De är idealiska för en mängd olika användningsområden, inklusive underhållsarbete, installationer, och inspektioner, både inomhus och utomhus. Med sin kompakta design och förmåga att manövrera i smala utrymmen, erbjuder pelarliftar en säker och effektiv lösning för arbete på höjd.

 • Vad kostar det att hyra en pelarlift?

  Priset för att hyra en pelarlift hos MyLift varierar beroende på vilken typ av pelarlift du behöver, hyresperiodens längd och eventuella extra tjänster som leverans och hämtning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla hyresavtal som kan anpassas efter dina specifika behov.

 • Hur högt kan en pelarlift nå?

  Våra pelarliftar kan nå olika höjder beroende på modell, med arbetsområden från cirka 6 meter upp till 14 meter. Vi har liftar för både låga och höga höjder, vilket gör dem lämpliga för en rad olika arbetsuppgifter.

 • Vilka säkerhetsåtgärder behöver man tänka på när man använder en pelarlift?

  Säkerheten är av yttersta vikt när man använder en pelarlift. Här är några viktiga säkerhetsåtgärder:

  • Inspektera liften före användning: Kontrollera att alla delar fungerar korrekt.
  • Använd skyddsutrustning: Bär alltid säkerhetssele och hjälm.
  • Följ belastningsgränser: Överskrid aldrig liftens maximala lastkapacitet.
  • Arbeta på jämnt underlag: Se till att liften är stabil och placerad på en säker yta.
  • Följ instruktionerna: Läs och följ alltid tillverkarens användarmanual och säkerhetsföreskrifter.
 • Kan jag hyra en pelarlift för användning inomhus?

  Ja, pelarliftar är utmärkta för användning inomhus. De är kompakta och smidiga, vilket gör dem perfekta för arbete i trånga utrymmen som lager, köpcentra och fabriker. Våra elektriska pelarliftar är särskilt lämpliga för inomhusbruk eftersom de är tysta och inte avger några utsläpp.

 • Behöver jag någon särskild utbildning för att få hyra och använda en pelarlift?

  Ja, för att säkerställa säkerheten krävs det att operatören av pelarliften har genomgått en utbildning.

 • Hur lång tid i förväg behöver jag boka en pelarlift?

  För att säkerställa att du får den pelarlift du behöver, rekommenderar vi att du bokar minst några dagar i förväg. Vid högsäsong eller större projekt kan det vara bra att boka ännu tidigare. Vårt team arbetar hårt för att vara flexibla och tillmötesgå dina behov, så tveka inte att kontakta oss även om du har ett mer akut behov.

 • Vilka dokument behöver jag visa upp för att hyra en pelarlift?

  För att hyra en pelarlift behöver du visa upp giltig legitimation samt eventuell företagsinformation om du hyr för ett företags räkning. Det kan också krävas bevis på genomgången utbildning för att säkerställa att du eller din personal har rätt kompetens för att använda utrustningen. Kontakta vår kundtjänst för en komplett lista över nödvändiga dokument.

 • Finns det någon viktgräns för vad pelarliften kan lyfta?

  Ja, varje pelarlift har en specificerad maximal lastkapacitet. Detta varierar beroende på modell, men generellt ligger kapaciteten mellan 120 kg och 200 kg. Det är viktigt att aldrig överskrida denna gräns för att säkerställa säkerheten och funktionaliteten hos liften. Våra tekniker kan ge dig detaljerad information om lastkapaciteten för den specifika pelarlift du hyr.

 • Vilka är leverans alternativen för pelarliftar?

  MyLift erbjuder flexibla leveransalternativ för att göra din hyresupplevelse så smidig som möjligt. Vi kan leverera pelarliften direkt till din arbetsplats och även hämta den när hyresperioden är slut. Vår leveransservice är tillförlitlig och vi säkerställer att liften är i perfekt skick och redo att användas vid ankomst. Kontakta oss för att arrangera leverans och få mer information om våra leveransalternativ.

Intresseanmälan

Pelarlift EL 5,6 meter
Fyll i uppgifterna i formuläret nedan och tryck på knappen ”Skicka intresseanmälan”. Ni blir kontaktad inom kort av oss för att kunna slutföra er förfrågan.