Produkter
Visa fler sökresultat

Maskiner för uthyrning

Hyra av liftar och andra höjdundervisningar är enkelt hos oss. Utforska vårt breda utbud och hitta den perfekta lösningen för ditt projekt eller evenemang.

Saxliftar för uthyrning

Saxliftar är idealiska för arbeten som kräver stor plattformsyta och stabilitet på höjd. De är perfekta för bygg- och underhållsprojekt, lagerhantering och installationer, både inomhus och utomhus. Med sin vertikala lyftkapacitet erbjuder saxliftar en säker och effektiv lösning för att nå högre arbetsområden.

uthyrning

Effektiv och mångsidig elektrisk saxlift med 5.9m i arbetshöjd Letar du efter den perfekta lösningen för att nå höjder på ett säkert och enkelt sätt? Då är MS1330 det ultimata valet för dig! Kompakt och smidigDen smala och kompakta designen gör det lätt att manövrera även i trånga utrymmen, vilket ökar din arbetsflexibilitet. Högeffektiv driftMed…

Saxliftar

Saxlift El Micro 5.9m

uthyrning

Genie GS1432m

Saxliftar

Saxlift EL 6.3 meter

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL Micro 6.5m

uthyrning

Kompakt och lättmanövrerad modell. Lastkapacitet 230 kg. Elektrisk styrning fram, bakhjulsdrift, 66 cm manuell plattformsförlängning.

Saxliftar

Imer 5080 UL

uthyrning

Genie GS1932m

Saxliftar

Saxlift EL 7.55 meter

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL 8 meter Smal

uthyrning

Almac Bibi 850-HE ger 7,8 meter arbetshöjd med larvbandslift som övervinner alla liftar med traditionell 4×4 drivning. Bibi ger bästa möjlighet att arbeta i begränsade utrymmen. Optimal för tuff terräng eller där man vill hålla nere punktlasten.

Larvbandsliftar

Larvband saxlift 8 meter

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL 10 meter Smal

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL 10 meter Bred

uthyrning

Almac Bibi 1090-BL Bi-Energy ger 10 meter arbetshöjd med larvbandslift som övervinner alla liftar med traditionell 4×4 drivning. Bibi ger bästa möjlighet att arbeta i begränsade utrymmen. Den automatiska nivelleringen justerar larvbanden individuellt under körning vilket skapar ett enkelt och alltid tryggt arbetsförhållande, även i stora backar eller ojämn och tuff terräng. Hybridteknik med bensin…

Larvbandsliftar

Larvband saxlift 10 meter

uthyrning

Genie´s Saxliftar kännetecknas av låga bullernivåer, utmärkt kapacitet och maximal plattform arbetsyta.

Saxliftar

Saxlift EL 12 meter Smal

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL 12 meter Bred

uthyrning

Saxliftar

Saxlift Diesel 12 meter

uthyrning

Utvecklad för lutningskompensation, samt för förflyttning och utjämning i höjdled, utgör den ytterligare ett steg framåt när det gäller förarens säkerhet.

Larvbandsliftar

Larvband Bomlift 12 meter

uthyrning

IMER ACCESS elektriska saxlyftplattformar IM 12090 för inomhusbruk har många fördelar, t.ex. styvt chassi och saxpaket, dragkraft i full höjd, utmärkt hastighet och lutningsförmåga etc.

Saxliftar

Imer 12090

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL 14 meter Bred

uthyrning

Imer 13180 är en hybrid lift med 15 meters arbetshöjd som går att köra på både el och diesel.

Saxliftar

Saxlift El 15m

uthyrning

Saxliftar

Saxlift Diesel 15m

uthyrning

Saxliftar

Saxlift Diesel 15 meter

uthyrning

Saxliftar

Saxlift EL 16 meter Bred

uthyrning

Saxliftar

Saxlift Diesel 18 meter

uthyrning

Elektrisk saxlift för inomhus eller utomhusbruk

Saxliftar

Saxlift El 19m

uthyrning

Lätt, smidig och välbyggd larvbandslift som har lång räckvidd och hög arbetshöjd. Ställ upp maskinen fullt automatiskt med sina stödben i nivå med en knapptryckning. StandardfunktionerTeknik och prestanda som inte fruktar jämförelse• Lätt och enkel att transportera med släp• 250 kg kapacitet i korgen utan förlora räckvidd• Utmärkt att köra över hinde på höjd så…

Larvbandsliftar

Larvband Vikbomlift 20 meter

uthyrning

Den stabila, kompakta och mångsidiga bandlyften Spider 22,10 är det perfekta valet för byggarbetsplatser, trädgårdsarbete och underhållsarbete.

Larvbandsliftar

Larvband Vikbomlift 22 meter

uthyrning

En av dom större dieselsaxarna som finns i Norden. Med förlängd plattform får man en platformstorlek på hela 8,25 x 2,50 m.Denna lift är självklart utrustat med stödben och märkesfria däck.

Saxliftar

Saxlift Diesel 27 meter

uthyrning

Plattformen är extremt kompakt och i hopfällt läge behöver den bara ett 88 cm brett utrymme, vilket innebär att den kan passera genom en vanlig inhemsk dörr.

Larvbandsliftar

Larvband Vikbomlift 27 meter

uthyrning

Spider 30 T är en stel bomlift med roterbar jib.Lätt, smidig och extremt kompatibel med 30 mt arbetshöjd, med enkla funktioner.Njut av upplevelsen av enkla kontroller tack vare de proportionella exakta rörelserna.

Larvbandsliftar

Larvband Bomlift 30 meter

uthyrning

Platform Basket Spider 33.15 finns i tre olika utföranden. Standard- 22HP dieselmotor som drivkälla eller 3-fas 380Volt extern matning. (6500kg) E- 24v motor med batteridrift eller 3-fas 380Volt extern matning. (6800kg) ED(Hybrid)- 22hp dieselmotor eller 24v motor med batteridrift. (6800kg) Se ytterligare specifikationer i 

Larvbandsliftar

Larvband Vikbomlift 33 meter
 • Vad kostar det att hyra en saxlift

  Priset för att hyra en saxlift varierar beroende på typ av maskin, hyresperiodens längd och eventuella extra tjänster som leverans och hämtning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla hyresavtal som kan anpassas efter dina specifika behov.

 • Vilka olika typer av saxliftar finns det att hyra?

  Vi på MyLift har ett brett utbud av saxliftar för olika typer av arbeten:

  • Elektriska saxliftar: Perfekta för inomhusbruk där tyst drift och noll utsläpp krävs.
  • Dieseldrivna saxliftar: Idealiska för utomhusprojekt som kräver robusta och kraftfulla maskiner.
  • Kompakta saxliftar: För trånga arbetsområden med begränsat utrymme.
 • Hur högt kan en saxlift nå?

  Våra saxliftar kan nå olika höjder beroende på modell, från cirka 6 meter upp till 18 meter. Vi har liftar för både låga och höga höjder, vilket gör dem lämpliga för en rad olika arbetsuppgifter.

 • Vilka säkerhetsåtgärder behöver man tänka på när man använder en saxlift?

  Säkerheten är av yttersta vikt:

  • Inspektera liften före användning: Kontrollera att alla delar fungerar korrekt.
  • Använd skyddsutrustning: Bär alltid säkerhetssele och hjälm.
  • Följ belastningsgränser: Överskrid aldrig liftens maximala lastkapacitet.
  • Arbeta på jämnt underlag: Se till att saxliften är stabil och placerad på en säker yta.
  • Följ instruktionerna: Läs och följ alltid tillverkarens användarmanual och säkerhetsföreskrifter.
 • Kan jag hyra en saxlift för användning inomhus?

  Ja, elektriska saxliftar är särskilt lämpliga för inomhusbruk. De är tysta och avger inga utsläpp, vilket gör dem perfekta för lager, köpcentra och andra inomhusmiljöer.

 • Hur lång tid i förväg behöver jag boka en saxlift?

  Vi rekommenderar att du bokar minst några dagar i förväg för att säkerställa att du får den saxlift du behöver. Vid högsäsong eller större projekt kan det vara bra att boka ännu tidigare. Vårt team är flexibelt och strävar efter att tillmötesgå dina behov, även vid akuta bokningar.

 • Vilka dokument behöver jag visa upp för att hyra en saxlift?

  För att hyra en saxlift behöver du visa giltig legitimation och eventuell företagsinformation. Det kan också krävas bevis på genomgången utbildning för att säkerställa rätt kompetens.

 • Finns det någon viktgräns för vad saxliften kan lyfta?

  Ja, varje saxlift har en specificerad maximal lastkapacitet, vanligtvis mellan 230 kg och 450 kg, beroende på modell. Det är viktigt att aldrig överskrida denna gräns för att säkerställa säkerheten och funktionaliteten hos liften.

 • Vilka är leverans alternativen för saxliftar?

  MyLift erbjuder flexibla leveransalternativ. Vi kan leverera saxliften direkt till din arbetsplats och hämta den när hyresperioden är slut. Vår leveransservice är tillförlitlig och vi säkerställer att liften är i perfekt skick vid ankomst.

Intresseanmälan

Saxlift El Micro 5.9m
Fyll i uppgifterna i formuläret nedan och tryck på knappen ”Skicka intresseanmälan”. Ni blir kontaktad inom kort av oss för att kunna slutföra er förfrågan.